USLUGE KOJE NUDIMO

ŠTO TO MI NUDIMO, A ŠTO NE NUDE I SVI OSTALI?

DVIJE STVARI: KVALITETU I PODRŠKU.

USLUGA

WEB DIZAJN

Bez obzira je li riječ o statičkim ili dinamičkim web stranicama, web shop-u ili booking sustavu, naše stranice se uvijek prikazuju jednakom kvalitetom u svim internetskim pretraživačima i na svim operativnim sustavima.
Dugoročna prednost: univerzalna primjena + optimalna preglednost = jednostavnije korištenje!

USLUGA

MOBILNE APLIKACIJE

Što je podrška klijentu?

Krenimo obrnuto – što nije: gomila neodgovorenih poziva, nepročitanih mailova i neriješenih problema koji svakim sljedećim trenutkom samo eskaliraju…

USLUGA

VIDEO PRODUKCIJA

Treba vam prezentacijski video? Bilo da se radi o jednostavnoj video prezentaciji ili kompleksnijem video uratku mi smo tu da Vam pomognemo stvoriti i video identitet. Video je novi način komunikacije i sve više uzima maha zato ne čekajte nego krenite u svoju novu video avanturu.

USLUGA

LOGO DIZAJN

Vaš je logotip vaša vizualna ulaznica u poslovni svijet te kao takav predstavlja i vašu tvrtku i vaše poslovanje. Zato je važno dizajnirati logotip koji će na jednostavan, ali originalan i upečatljiv način izdvojiti vašu tvrtku od konkurencije.

USLUGA

GRAFIČKI DIZAJN

Bez obzira je li riječ o posjetnicama, cjenicima, promidžbenim brošurama ili kartonskoj ambalaži s logotipom vaše tvrtke, njihov izgled uvijek treba predstavljati logički nastavak vizualnog identiteta vaše tvrtke. Zato kod dizajniranja istih ništa nije slučajno, a naši su radovi kao i naše web stranice – jednostavni, pregledni i učinkoviti.

TO MI TREBA!

Lijep i oku ugodan dizajn vjerojatno je prvo što će na vas ostaviti dobar utisak kad pretražujete neku web stranicu. Najčešće će to biti razlog zbog kojeg ćete upravo tu web stranicu izdvojiti iz mnoštva drugih sličnog sadržaja i pretraživati je opet.

Međutim, kakva je korist od ljepote ako ste utrošili 15 minuta dok niste pronašli traženu informaciju?

Uz odličan vizualni dojam, web stranica mora biti pregledna i jednostavna za korištenje, s korisničkim sučeljem koje će vas nedvojbeno voditi prema željenom rezultatu pretraživanja. 

Takvu web stranicu želite vi za vaše poslovanje, a takva web stranica će se sigurno dopasti i vašim potencijalnim klijentima.

Upravo takve web stranice mi kreiramo. Bez iznimaka.