O NAMA

S ljubavlju obavljamo svoj posao i svakodnevno uživamo u njemu. Radujemo se dolasku na posao svakog jutra, a nedjelja popodne nas ne brine zbog nadolazećeg ponedjeljka. Možete reći da, zapravo, ne radimo! Naša strast prema stvaranju odražava se u svemu što izlazi iz naše “Web kuhinje”. Zvuči li vam zanimljivo? Ako jest, slobodno nas kontaktirajte putem telefona ili e-maila, jer već tada napravite prvi korak prema stvaranju vaše web stranice.

A što se događa nakon što završimo izradu vaše stranice?

Iako smo završili izradu vaše web stranice, naš posao nikada nije završen jer i dalje se brinemo o vama. Kako? Kontinuirano proširujemo naše znanje, prilagođavamo se novim tehnikama i tehnologijama, pratimo trendove te pružamo individualne savjete svakom klijentu. Sve to i još mnogo više činimo kako bi vaša nova web stranica dostojno predstavljala vašu tvrtku i postala ključna komponenta za postizanje uspjeha, a to je rast vašeg poslovanja.

NA PRVOM STE MJESTU

Mi cijenimo vaše vrijeme i sredstva te uvijek stojimo na raspolaganju za brzi odgovor na vaše zahtjeve. U današnjem vremenu koji obiluje obiljem informacija, ponekad je teško snalaziti se. To posebno vrijedi za područje informacijske tehnologije koje se neprestano mijenja i unapređuje. Zato, ne ustručavajte se konzultirati s nama, postaviti pitanja i razjasniti svoje nedoumice.

Ono čime se ponosimo je naša podrška klijentima, a što ona podrazumijeva?

Krenimo obrnuto – što nije: gomila neodgovorenih poziva, nepročitanih mailova i neriješenih problema koji svakim sljedećim trenutkom samo eskaliraju. Suprotno tome, našu bismo viziju kvalitetne podrške klijentu saželi u vrlo malo riječi: stručnost i dostupnost kao temelj međusobnog povjerenja.