WEB PORTFOLIO

Iz bogatog portfolia Web stranica koje smo izradili, izdvajamo jedan dio za Vas.

SEKUNDAR USLUGE

Sakupljanje, reciklaža, skladištenje, trgovina…

Sekundar usluge pokrivaju sve usluge oko otkupa, zbrinjavanja, usitnjavanja, uništavanja i rušenja.

Posjeduju dugogdišnje iskustvo u poslovanju.

CROBLASTING

NOVI SUPER JUNAK U VAŠEM SUSJEDSTVU!

Mokro mobilno pjeskarenje je brže i učinkovitije u usporedbi s drugim tradicionalnim metodama čišćenja i obnove.

Budući da je pijesak izuzetno mala i sitna tvar, vrlo je učinkovit za detaljna i fina čišćenja koja se ne mogu odraditi klasičnim metodama čišćenja.

ASSA

Adriatic Ship Supply Agency

ASSA je poduzeće od povjerenja izgrađena od tima profesionalaca s impresivnom pozadinom koja uključuje više od 20 godina iskustva u opskrbi brodova, ali i u logistici i brodarskoj djelatnosti općenito.

Glavni cilj poduzeća ASSA je ispuniti sve potrebe kao “ONE STOP SHOP” koji će zadovoljiti svu potražnju na Jadranskom moru.

BELISAR LOGISTICS

LOGISTIKA BEZ LIMITA

Međunarodna logistička grupa BELISAR s mrežom svojih suradnika nudi sveobuhvatne logističke usluge u svakom vidu transporta s potpunim upravljanjem i praćenjem cestovnog, željezničkog, brodskog i riječnog transporta, uključujući i intermodalni transport.

DECISION MATTERS

WEB I APLIKACIJA ZA DENTALNU KIRURGIJU

Konačno postoji aplikacija koja olakšava pristup provjerenim implanto-kirurškim protokolima najbolje prakse za estetsko područje. Nezaobilazni alat za sve profesionalce u području Dentalne kirurgije i implantologije od svjetski priznate doktorice Dr. med Dr. med. dent. Snježane Pohl.

FERARICA

VETERINARSKA AMBULANTA

Veterinarska ambulanta “Kućni ljubimci” je mjesto gdje vaši ljubimci dobivaju potrebno lječenje i medicinsku skrb. Posebno brižni i stručni veterinari brinu se za zdravlje i sreću Vaših kućnih ljubimaca.

KLINIKA DENTAS

IMPLANTOLOŠKI I ESTETSKI CENTAR DENTAS

Implantološki i estetski centar DentaS smješten je u Viškovu tik iznad Rijeke, te nudi kompletnu stomatološku i estetsku uslugu. Nihovo osoblje formiraju vrhunski stručnjaci iz područja implantologije, oralne kirurgije, estetske stomatologije te neinvazivne estetske kirurgije, te stručno i ljubazno osoblje koje Vam je na raspolaganju.

ATLETSKI KLUB KVARNER

RIJEKA

Za sport se kaže da jača disciplinu i ličnost te da gradi karakter, a u kojoj mjeri će takvo djelovanje biti manifestno ovisi o brojnim vanjskim faktorima koji djeluju u procesu treninga, a najviše o samom sportašu.

INTERIJERI BELJAN

KUHINJE, VRATA I NAMJEŠTAJ PO MJERI

Interijeri Beljan je firma s dugogodišnjim iskustvom u izradi i montaži kuhinja i ostalog namještaja. Svakom projektu se maksimalno posvećuju jer za nas njih je svaka kuhinja, kao i sve ostalo što rade, jednako važno.

MINISTARSTVO GOSPODARSTVA I ODRŽIVOG RAZVOJA

CENTAR UNUTARNJEG TRŽIŠTA

Vođena načelom slobode unutarnjeg tržišta EU, web stranica objedinjava i koordinira sve kontaktne točke i alate EU u Hrvatskoj i njihovih djelatnika.

MINISTARSTVO GOSPODARSTVA I ODRŽIVOG RAZVOJA

EUROPSKI POTROŠAČKI CENTAR

ECC daje savjete i informacije o prekograničnoj kupovini te pomaže potrošačima u suradnji s drugim Europskim potrošačkim centrima u rješavanju prekograničnih pritužbi i sporova.

LOG ADRIA

LOGISTICS IN ADRIATIC

Log Adria je pomorska agencija za špediciju osnovana 2014. godine. Log Adria je proširila mrežu sgencija i partnera diljem svijeta. Zahvaljujući izvrsnosti i pouzdanosti njihove usluge, temeljenoj na predanosti i profesionalnosti, tvrtka je s godinama rasla u smislu broja klijenata, operacija i količine obrađenog tereta, a sada je jedan od vodećih neovisnih regionalnih špeditera.

HRVATSKA UDRUGA ESTETSKE MEDICINE

NEPROFITABILNA, ZNANSTVENA UDRUGA

Udruga kroz područje estetske medicine ujedinjuje liječnike različitih specijalnosti s ciljem obrazovanja i suradnje, ostvaruje interdisciplinarnu kolaboraciju između liječnika i tehničara različitih specijalizacija…

PREHRAMBENO BIOTEHNOLOŠKI FAKULTET

LABORATORIJ ZA TEHNOLOGIJU VODE

Laboratorij za tehnologiju vode; u vremenu kad voda postaje vrednija od zlata, PBF je lider u istraživanju i primjeni suvremenih tehnologija u pripremi vode za piće, ali i u načinu obrade otpadnih i tehnoloških voda.

MEP

PODATKOVNI CENTRI, MINI DATA CENTAR, PRECIZNA HLAĐENJA, SIMULATORI ZA EDUKACIJU POMORACA, UPS I DEA UREĐAJI…

MEP projektira i izvodi sustave za kritično napajanje i hlađenje opreme za podatkovne i komunikacijske centre, industriju, javni sektor, trgovinu i pomorstvo, te proizvodi i isporučuje cjelokupna rješenja za simulatore za obuku pomoraca.

LOGINET

JER POSTOJI RAZLIKA…

Kroz savjetovanje, planiranje, projektiranje, implementaciju i održavanje IT struktura, već 20 godina svojim korisnicima omogućavaju cjelovitu podršku u domeni suvremenih informacijskih i komunikacijskih sustava.

GELATI D’ORO

SLADOLEDNA REVOLUCIJA

Tradicionalna receptura, najkvalitetniji sastojci i moderna proizvodna tehnologija, osnova je na kojoj nastaju vrhunski i zdravi sladoledi kojima će teško odoljeti i najprofinjenije nepce. Iza brenda Gelati d’Oro stoji uspješna krčka tvrtka Frigus Vecla koja se proizvodnjom sladoleda bavi još od 2004. godine. Sladoledi Gelati d’Oro poznati su po svoj jedinstvenoj veganskoj i bezglutenskoj liniji inovativne recepture.

VILA DVOR

TRADICIJA, LUKSUZ, MIR

U srcu bajkovite Istre na mjestu seoskog imanja koje datira iz 19. stoljeća, okruženom pitomim istarskim brežuljcima, smjestila se Vila Dvor.

Vila je nastala pažljivom rekonstrukcijom koja je odrađena s puno promišljanja i ljubavi. Predivna vila precizno je odmjereni sklad modernog pristupa i tradicionalnog istarskog načina života začinjenog luksuzom koji će svakom gostu vile omogućiti odmor za pamćenje.

Brižljivo restaurirano i rekonstruirano po uputama konzervatorskog zavoda, te prošireno jednim novim stambenim krilom. Vila Dvor idealno je mjesto za luksuzni odmor u srcu Istre. Uz sav luksuz, blizina sadržaja će vas oduševiti.

HOTEL MANORA

NEREZINE, OTOK LOŠINJ

U podnožju brda Osoršćica na otoku Lošinju, samo 400 metara od mora u vlasništvu obitelji Špišić je HOTEL “MANORA”. Veliku važnost pridajemo udobnosti naših gostiju, tako da se mogu osjećati ‘kao kod kuće’ i biti potpuno opušteni. Hotel ima 22 moderno opremljene dvokrevetne sobe. Sve sobe su klimatizirane, opremljene SAT-TV-om i telefonom, te imaju prekrasan pogled na more ili na brdo Osoršćicu. Hotel sadrži restoran, hotelski bar, saunu, masažu i fitness, vanjski bazen sa sunčalištem.

SCAN PROJEKT

TRADICIJA, LUKSUZ, MIR

SCAN PROJEKT je vodeća hrvatska inženjerska tvrtka specijalizirana za projektiranje inženjeringa i konzultantske sustave upravljanja instrumentima i procesima.

BELVEDER

KOMPLETNE USLUGE ČIŠĆENJA I ODRŽAVANJA ČISTOĆE

U okruženju u kojem djelujete, vrlo je značajno imati pouzdanog poslovnog partnera koji će znati prepoznati neke od vaših problema i ujedno ih riješiti na najbolji mogući način.

Tvrtka “Belveder” je opremljena vrhunskim strojevima za pranje, poliranje i zaštitu svih podnih površina i najnovijim međunarodno priznatim ekološkim sredstvima.

LIBURNIAMAR

SLUŽENJE SVIJETU

Agencija koja je svoju reputaciju u svijetu pomorstva i transporta izgradila na velikoj profesionalnosti i ozbiljnosti kojom pristupaju i onim najjednostavnijim i onim najsloženijim poslovima.

Poduzeće Liburniamar svoj uspjeh gradi na znjanju, kvaliteti i konstantnom educiranju, timskom radu i iskustvu.

IMMO-BERATUNG

ODVJETNIČKE USLUGE

Pravna pomoć oko kupnje nekretnina, brakorazvodnih parnica, nasljeđivanja, darovanja i ostalih pravnih potreba za stanovnike Europske Unije koji imaju potrebu za pravnim savjetovanjem u Republici Hrvatskoj.

APARTMANI TASHA

MALI LOŠINJ

Prekrasni Apartmani Tasha smješteni su u privatnoj kući koja se nalazi u naselju Poljana II, ekskluzivnoj zoni otoka Lošinja prema mišljenju stručnjaka, neposredno prije samog ulaska u Mali Lošinj.

Novouređeni objekt smješten je na mirnoj poziciji podalje od buke i žamora. Kuću okružuju stoljetni borovi i čempresi te tipično mediteransko raslinje poput lavande, ružmarina, agava i lovora. Kroz borovu šumu pruža se pogled na more i rt Bocca Falsu, koji savršeno upotpunjuje idiličnu sliku Apartmana Tasha.

BLOND

FRIZERSKE I KOZMETIČARKSE USLUGE ZA SVAKU PRIGODU

U prostorijama Hair & Beauty salona Blond dočekat će vas ugodna atmosfera s educiranim i ljubaznim osobljem. Vodeći su u novim trendovima i pružaju vrhunsku kvalitetu i uslugu za svoje klijente. Hair & Beauty studio Blond.

POSEBNA U SVAKOJ SITUACIJI!

AWAY

EVENT I PUTNIČKA AGENCIJA

Agencija Away je specijalizirana za kompletnu organizaciju poslovnih putovanja, poslovnih skupova, događanja i poslovnih sajmova.

Suvremeni stil života nam vrlo često ostavlja malo vremena za detaljno planiranje, kako privatnih tako i poslovnih putovanja, organizaciju poslovnih događaja ili pak promociju određenog proizvoda ili usluge.

S obzirom da je sve navedeno u današnje vrijeme neizbježno, vjerujemo da je jedna agencija specijalizirana za takav oblik organizacije, planiranja i svega što obuhvaća jedno putovanje ili event, svakako dobrodošla!

ZVIJEZDA DANICA

MEĐUNARODNA AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Glavni profil tvrtke je ulaganje u nekretnine i razvoj, odnosno kupoprodaja nekretnina. Višegodišnje iskustvo nam pokazuje da je ulaganje u hrvatske nekretnine dobar biznis.

COLD PLUS

PROFESIONALNA HLAĐENJA

COLD plus je firma koja Vam omogućuje da dobijete najbolji i najpovoljniji proizvod koji odgovara Vašim potrebama. 

COLDplus je poduzeće koje Vam nudi visokokvalitetne nadogradnje u transportnom hlađenju kao i stacionarnom, te najsuvremeniju tehnologiju objedinjenu s Vašim željama i potrebama, a u skladu sa zakonskim propisima i tehničkim mogućnostima.

PROMARIS

POMORSKE KONZULTANTSKE USLUGE

Jezgru tvrtke čine hrvatski inženjeri s dugogodišnjim međunarodnim iskustvom u brodogradnji i brodarstvu.

Promaris pruža niz pomorskih konzultantskih usluga s naglaskom na nadzor nad novogradnjom, upravljanje projektima, specifikaciju suhog doka, izmjeru i ispitivanje prodaje i kupnje…

PAR RIJEČI ZA KRAJ VEZANO ZA WEB

Pogledali ste nekoliko odabranih primjera Web stranica koje smo radili. U našoj karijeri napravili smo nekoliko stotina Web stranica za klijente iz cijelog svijeta. Ako Vam bilo što nije razumljivo, ako imate bilo kakvo dodatno pitanje, mi smo Vam na raspolaganju. Slobodno nas nazovite, pošaljite E-mail ili ispunite kontakt obrazac na stranici “kontakt” ili na dnu početnie stranice.

Ono što vidite dok pregledavate web stranicu, samo je krajnji rezultat. Kad bismo raščlanili bilo koju web stranicu, dobili bismo samo teško razumljivo mnoštvo slova, brojki i znakova. I to što biste vidjeli, ne bi vam se dopalo. Postaviti sve to na pravo mjesto, svemu dati pravo značenje te postepeno oblikovati prekrasnu web stranicu, svakodnevni je izazov, ali i ljubav koju ugrađujemo u svoj posao – Vašu Web stranicu.

Mi cijenimo vaše vrijeme i vaš novac. Dostupni smo i na sve vaše zahtjeve uvijek nastojimo odgovoriti u razumnom roku. Svaki trenutak naših života sve je više opterećen mnoštvom raznolikih informacija u kojima se ponekad nije jednostavno snaći. Posebice se to odnosi na informatičku tehnologiju u kojoj se gotovo svakodnevno događa nešto novo, bolje i drugačije.


Zato se posavjetujte s nama, zatražite pojašnjenja i otklonite vaše nedoumice.