GRAFIČKI DIZAJN

Bez obzira je li riječ o posjetnicama, cjenicima, promidžbenim brošurama ili kartonskoj ambalaži s logotipom vaše tvrtke, njihov izgled uvijek treba predstavljati logički nastavak vizualnog identiteta vaše tvrtke. Zato kod dizajniranja istih ništa nije slučajno, a naši su radovi kao i naše web stranice – jednostavni, pregledni i učinkoviti.

DOTAKNI LJEPOTU

U današnje vrijeme informacije konzumiramo očima i ušima preko ekrana. I time je pokriveno 90% naših osjetila. Međutim, mi smo, kao vrsta, kompletni jedino kada su nam ispunjena sva čula. Nema li ljepše kada nešto možemo i dotaknuti, osjetiti teksturu, oblik, pomirisati, podijeliti stvari s dragim osobama. Upravo to je ono što usluge tiska nude. Dopuštaju nam da opipamo i pomirišemo konkretan proizvod.

Tiskati danas možemo na sve ili gotovo sve. Priuštite si svoje ideje na papiru, tkanini, praktički na svemu. Ponosno nosite majicu s logom ili motivom Vašeg poduzeća. Podijelite USB stick-ove, šalice ukrašene vašim idejama s Vama bitnim klijentima. Učinite prolazne stvari gotovo vječnim u materiji.

Pružit ćemo Vam sve što je potrebno da Vaše ideje osvanu na raznim medijima i tako ostanu trajnije. Posavjetujte se s nama. Mi znamo

 

Ništa nije vječno. Ništa nije trajno, ali neke stvari traju dugo. Učinite da ostavite nešto opipljivo iza sebe…