PORTFOLIO MOBILNIH APLIKACIJA

U proteklih osam godina vrijednost tržišta mobilnih aplikacija u svijetu porasla je za gotovo 800%. Jedno od najbrže rastućih tržišta neprestano traži nova, bolja i atraktivnija rješenja. Pridružite se nezaobilaznom trendu!

DECISION MATTERS

DETALNJE UPUTE ZA ESTETSKU KIRURGIJU ZUBNIH IMPLANATA. NA DLANU!

Za koga je to?

Odluka je važna za kirurga koji već izvodi operaciju implantacije i želi svladati svoje vještine u estetici ili želi imati lak podsjetnik na postupke s kojima su se već upoznali.

To je za svakog kirurga, koji želi sačuvati što više tkiva uz minimalno invazivne procedure za pacijenta.

WHAT IF?

ŠTO JE WHAT IF I ZAŠTO JE “WHAT IF” RAZUMAN IZBOR.

“What if” aplikacija je vaš osobni, neprobojni virtualni sef u kojeg tekstom, slikom ili govorom možete pohraniti sve što bi moglo olakšati živote vama bliskih ljudi, jednom kad vas više ne bude. To je ujedno i vaš najpouzdaniji virtualni asistent, koji će u slučaju bilo kakvog događaja s tragičnim završetkom, sve zapisane informacije proslijediti onima odabranima koji ostaju iza vas.

Bez obzira je li riječ o lozinki vašeg bankovnog računa ili pozdravnoj poruci vašim najmilijima, uvijek možete odabrati jednu ili više osoba koje će unutar razdoblja kojeg vi odredite, biti obaviješteni o vašim posljednjim željama ili o bilo čemu što smatrate bitnim.

APLIKACIJA TRENUTNO NIJE DOSTUPNA ZA DOWNLOAD.

FERARICA

VETERINARSKA AMBULANTA

Veterinarska ambulanta “Kućni ljubimci” je prva veterinarska ambulanta, koliko je nama poznato, koja će imati mobilnu aplikaciju.

Aplikacija će nuditi: Online uputnicu za lijekove za ljubimce, obavijesti o pogodnostima, obavijestsi o obaveznom cijepljenju za životinje, uvid u medicinski karton Vašeg ljubimca i sl.

APLIKACIJA JE TRENUTNO U IZRADI.

NAVODNO POSTOJI APLIKACIJA ZA SVE

Netko je jednom rekao, a mislimo da je to bio Steve Jobs, da postoji aplikacija za sve! Ako je to tako, da li vi imate mobilnu aplikaciju za Vaš posao? Nemate? Možda je pravo vrijeme da se odlučite na izradu mobilne aplikacije jer, budimo realni, svi danas imaju pametne telefone i gledaju u njih većinu slobodnog, a i onog drugog vremena.

Da li to Vama treba? Odgovor znate i sami. I da i ne. Možete, naravno, voditi svoj posao na sada već klasičan način putem e-maila i telefona, ali razmislite do kada će to biti moguće i kada će doći trenutak kada ćete shvatiti da ste zaostali u utrci s konkurencijom?

 

Nemojte dozvoliti da ostanete izostavljeni iz utrke… pokrenite se odmah!