Usluge koje nudimo

Što to mi nudimo...

...a što ne nude i svi ostali? Dvije stvari: kvalitetu i podršku. S naglaskom na: oboje!

Nakon što ste pročitali prethodne retke, sasvim sigurno ste se zapitali: što je uopće kvalitetna web stranica? Po čemu je raspoznati između svih drugih?

Ponajprije po estetskom dojmu. Lijep i oku ugodan dizajn vjerojatno je prvo što će na vas ostaviti dobar utisak kad pretražujete neku web stranicu. Najčešće će to biti razlog zbog kojeg ćete upravo tu web stranicu izdvojiti iz mnoštva drugih sličnog sadržaja i pretraživati je opet. Međutim, kakva je korist od ljepote ako ste utrošili 15 minuta dok niste pronašli traženu informaciju? Uz odličan vizualni dojam, web stranica mora biti pregledna i jednostavna za korištenje, s korisničkim sučeljem koje će vas nedvojbeno voditi prema željenom rezultatu pretraživanja. Naravno, funkcionalnost se podrazumijeva – kvalitetan sadržaj i informacije u čiju se točnost i ažurnost možete pouzdati, sigurno će vas opet odvesti na takvu web stranicu, bez obzira na tematiku.

Takvu web stranicu želite vi za vaše poslovanje, a takva web stranica će se sigurno dopasti i vašim potencijalnim klijentima. Upravo takve web stranice mi kreiramo. Bez iznimaka.

Što je podrška klijentu?

Krenimo obrnuto – što nije: gomila neodgovorenih poziva, nepročitanih mailova i neriješenih problema koji svakim sljedećim trenutkom samo eskaliraju. Suprotno tome, našu bismo viziju kvalitetne podrške klijentu saželi u vrlo malo riječi: stručnost i dostupnost kao temelj međusobnog povjerenja.

Mi cijenimo vaše vrijeme i vaš novac. Dostupni smo i na sve vaše zahtjeve uvijek nastojimo odgovoriti u razumnom roku. Svaki trenutak naših života sve je više opterećen mnoštvom raznolikih informacija u kojima se ponekad nije jednostavno snaći. Posebice se to odnosi na informatičku tehnologiju u kojoj se gotovo svakodnevno događa nešto novo, bolje i drugačije. Zato se posavjetujte s nama, zatražite pojašnjenja i otklonite vaše nedoumice.

Ne zaboravite: problem je uvijek najlakše riješiti prije nego što nastane.

Responzivni Web i grafički dizajn

"Responsive Web Design" (RWD) posljednjih je godina često spominjani izraz u kreiranju web stranica, a sve su naše web stranice također izrađene korištenjem tih inovativnih tehnologija. Zvuči interesantno, međutim kakva je praktična korist takvog dizajna? Ponajprije, dizajn automatski prilagođava sadržaj web stranice i sučelje prema veličini ekrana svakog desktop računala, laptopa, mobitela ili tableta, što pregledavanje stranice čini jednostavnijim i ugodnijim. Bez obzira je li riječ o statičkim ili dinamičkim web stranicama, web shop-u ili booking sustavu, naše stranice se uvijek prikazuju jednakom kvalitetom u svim internetskim pretraživačima i na svim operativnim sustavima.

Dugoročna prednost: univerzalna primjena + optimalna preglednost = jednostavnije korištenje!

Kontaktirajte nas

Mobilne aplikacije

U protekle tri godine vrijednost tržišta mobilnih aplikacija u svijetu porasla je za gotovo 300%. Jedno od najbrže rastućih tržišta neprestano traži nova, bolja i atraktivnija rješenja. Samo 2014. godine u svijetu se prodalo preko 1,2 milijarde pametnih telefona. Mogućnosti? Neograničene. Dakle, ukoliko:

Imate ideju za super cool aplikaciju, ali ne znate što dalje?

  • Mi znamo što i kako dalje, povjerite nam izradu aplikacije
  • Podržani su iOS (iPhone i iPad) i Android uređaji
  • Aplikacije su pisane nativno pa rade brzo i glatko
  • Savjetujemo vas oko objave aplikacije na App Store i Google Play
  • Redovno radimo s Vama na unapređenjima i novim verzijama
  • Aplikacije koje radimo su ne samo dobre nego i lijepo dizajnirane
Kontaktirajte nas

Jeste li se ikad zapitali kako zapravo nastaje web stranica? Od kojih je sastojaka "skuhana"?

Ono što vidite dok pregledavate web stranicu, samo je krajnji rezultat. Kad bismo raščlanili bilo koju web stranicu, dobili bismo samo teško razumljivo mnoštvo slova, brojki i znakova. I to što biste vidjeli, ne bi vam se dopalo. Postaviti sve to na pravo mjesto, svemu dati pravo značenje te postepeno oblikovati prekrasnu web stranicu, svakodnevni je izazov development teama koji voli svoj posao. Koja tri pravila čine dobar razvojni tim?

15%+
Talent +

Gotovo svaka kreativna radnja kreće motivirana talentom, jer najlakši je put do nove ideje – imati puno ideja. Međutim, iako je dobro imati puno novih ideja...

35%+
Učenje kroz rad +

... još je bolje barem jednu provesti u djelo. Zato talent sam po sebi nikad nije dovoljan, jer rijetko koji posao poput ovog, traži gotovo svakodnevno usvajanje novih vještina. No čak i kad su ova dva kriterija u cijelosti ispunjena...

50%+
Ljubav prema poslu

... i dalje smo tek na pola puta, jer gotovo u pravilu, vaša je web stranica upravo toliko dobra koliko njen razvojni tim voli svoj posao. Ne vjerujete? Surfajte i usporedite, to je sasvim dovoljno...

=100%
= Dobar razvojni tim

Uvijek primjenjuje i nikad ne zanemaruje 2. i 3. pravilo.

Online marketing?

A kako drugačije? Dobre Web stranice su odličan start, ali da biste doprijeli do klijenata i kupaca, morate pronaći put do njih. Mi smo u tome jaki. Znamo kako!

Uvjerili ste me! Gdje trebam potpisati?

Za početak nas kontaktirajte pa ćemo pronaći način da Vas kontaktiramo odmah!
Kontaktirajte nas