Portfolio mobilnih aplikacija

 • image 1 image image

  What if aplikacija

  vaš osobni, neprobojni virtualni sef

  i najpouzdaniji virtualni asistent.

  Što je “What if”?

  “What if” aplikacija je vaš osobni, neprobojni virtualni sef u kojeg tekstom, slikom ili govorom možete pohraniti sve što bi moglo olakšati živote vama bliskih ljudi, jednom kad vas više ne bude. To je ujedno i vaš najpouzdaniji virtualni asistent, koji će u slučaju bilo kakvog događaja s tragičnim završetkom, sve zapisane informacije proslijediti onima odabranima koji ostaju iza vas.

  Bez obzira je li riječ o lozinki vašeg bankovnog računa ili pozdravnoj poruci vašim najmilijima, uvijek možete odabrati jednu ili više osoba koje će unutar razdoblja kojeg vi odredite, biti obaviješteni o vašim posljednjim željama ili o bilo čemu što smatrate bitnim.

  Zašto je “What if” razuman odabir

  Jeste li ikad doživjeli opasnost u kojoj vas je samo djelić sekunde razdvajao od sigurne smrti? Mislite li da niste, sjetite se samo koliko ste se puta preznojavali od straha dok ste izbjegavali auto koji vam juri u susret. Tada vam se, kao u nekom ubrzanom filmu, provrtio čitav život, sve što ostavljate iza sebe i sve ono što ste još htjeli napraviti. Tada ste se sigurno zapitali “što ako”.

  Svakodnevni život zahtijeva od nas pomno planiranje bitnih detalja. Zato svaki puta pregledavamo užad na padobranu prije iskakanja iz aviona. Zato svaki puta provjeravamo boce s kisikom prije urona u more. Zato svaki puta pogledamo lijevo i desno prije nego što prijeđemo preko ceste. Svako biće teži ka sigurnosti. Međutim, život nam ne jamči sigurnost. Život nam se događa dok mi krojimo idealne planove.

  Ubrzani životni stil neminovno donosi puno svakodnevnih stresova i iznenadnih opasnosti na koje ne možemo utjecati. “What if” aplikacija preduhitrit će većinu neugodnosti i nedoumica koje sa sobom nosi prerana smrt. Pohranite na vrijeme sve odgovore na sva ključna pitanja i olakšajte život onima koji ostaju iza vas.

  SAZNAJTE VIŠE
 • What If Promo video

What If Aplikacija

Za što manje: "A što ako?!" u vašem životu
KUPITE APLIKACIJU