Innovation Ads iz Rijeke u par riječi

Mi smo tim usko specijaliziranih profesionalaca.

Naš profesionalni tim može vam pomoći u postizanju boljih prodajnih rezultata i privlačenju većeg broja posjetitelja na web stranice vašeg poduzeća.

Od početne ideje do gotovog web proizvoda, za vas ćemo izraditi web stranice koje će pokrivati sve vaše potrebe.

Zvuči interesantno, recite mi više!

Nudimo širok spektar web/multimedijalnih usluga za vas i vaš posao, neovisno je li riječ o jednostavnim zahvatima ili specifičnim potrebama. Dok dizajniramo vaše web stranice, primarna nam je funkcionalnost - uvijek imamo na umu ispunjenje vaših poslovnih očekivanja i potreba, a pri tome veliku pažnju posvećujemo i estetskom dojmu kojeg šaljete prema svojim klijentima.

Kreirali smo vašu web stranicu ali time čitav posao nije završen, jer mi se i dalje brinemo o vama. Na koji način? Konstantno usavršavamo znanje, usvajamo nove tehnike i tehnologije, pratimo trendove te individualno savjetujemo svakog klijenta. Sve to i puno više kako bi vaša nova web stranica dostojno predstavila vašu tvrtku i postala sredstvo koje vodi ka uspješnom ostvarenju konačnog cilja, a to je povećanje opsega vašeg posla.

Izaberi posao koji voliš i nećeš morati raditi niti jedan dan u svome životu.

Konfucije

Mi volimo svoj posao. Obožavamo. S veseljem dolazimo u ured svaki dan. Nedjelja popodne nam ne stvara nervozu zbog ponedjeljka ujutro. Mi zapravo, ne radimo! Mi uživamo dok kreiramo i to se osjeti u svemu što izađe iz naše "kuhinje". Svi koji su probali, vratili su se po još. Zainteresirani ste i želite stupiti u kontakt s nama? Ništa lakše, samo jedan klik ili telefonski poziv i već ste napravili prvi korak u stvaranju vaše web stranice...

8-5= ? 1+2= ? √9 = ?

Što je tu zajedničko?
Ono što je najvažnije: rezultat.

Do kojeg se došlo na tri različita i potpuno ispravna načina. Takvi smo i mi: volimo, uvažavamo i podržavamo različitosti u razmišljanju i kreativnim idejama, ali ne gubimo iz vida krajnji cilj. Tako pristupamo svom poslu i tako stvaramo web stranice, na zadovoljstvo svih koji nam se vraćaju.

Upoznajte Innovation Ads tim!

 • Dario Džimbeg
  Direktor
  Dario Džimbeg

  Obišao je sve kontinente osim Azije i Australije i upoznao je puno različitih ljudi te stekao mnogo prijatelja diljem svijeta.

 • Dorotea Džimbeg
  Zamjenica direktora
  Dorotea Džimbeg

  Dorotea je stup firme i nosi najveći teret ovog dinamičnog posla. Tu smo, većinom, njezinom zaslugom.

 •